بیشتر مردمان آن مهاجران از روستاها و کوهپایههای اطراف میباشند که در این سرزمین بهکار کشاورزی مشغول هستند. این شهر در ۶۵ کیلومتری میناب واقع گردیدهاست و با استان کرمان هممرز میباشد.
هشتبندی (Hasht bandi)، منطقهای است در ۶۰ کیلومتری شهرستان میناب و در ۱۶۳ کیلومتری مرکز استان (بندر عباس) که از لحاظ تقسیمات کشوری تابع شهرستان میناب است. این منطقه دشتی بسیار وسیع است که در حد فاصل شهرستان میناب و رودان واقع شدهاست و فاصله آن تا شهرستان رودان ۶۰ کیلومتر و تا شهرستان میناب ۶۰ کیلومتر میباشد. به همین دلیل مردم این منطقه در پارهای از آداب و رسوم وجه اشتراکی هم با مردم میناب وهم با مردم رودان دارند. هشت بندی که هنگام تلفظ حرف «ت» و((د))آن حذف میشود و بصورت «هشبنی» تلفظ میشود، شامل دو قسمت هشتبندی یک وهشت بندی دو میباشد.قابل ذکرمیباشدکه مردم این منطقه به دولهجه محلی و رودباری تکلم میکنند. وجه تسمیه این منطقه به هشت بندی : مساحتی مشخص اززمین که توسط دو گاو شخم زده می شدکه یک بند نامیده می شد لذا چهاربندگاو متعلق به اهالی درسنگ وچهاربندهم متعلق به اهالی درپرآب بود، مجموعا مساحت هشت بند گاوزمین مزروعی وجود داشت بتدریج نام هشت بندی به این منطقه اطلاق گردید بندهای هشت گانه متعلق به افرادزیربود.یک بندمرحوم حاج داد خدا عسکری و برادرش حاج علی عسکری ویک بندمرحوم حاج شیخ حسن ومرحوم حاج شیخ حسین ومرحوم حاج مختار یک بند مرحوم مشهدی حیدر یار احمدی و برادر بزرگوارش مرحوم کربلایی دادخدا یار احمدی ،یک بندکربلایی علی کرم کرم زاده و مشهدی اکبر ویک بند مشهدی موسی علی سیدی ، اصغر اکبر ، مشهدی عبدل نیک بختی ویک بند مشهدی غلامعباس و مشهدی افضل سالاری ویک بند مرحوم مشهدی هادی ومرحوم مشهدی مهدی ویک بند مشهدی نجف رئوفی. منبع :درگذرزمان-زندگی نامه وخاطرات آیت الله حاج شیخ غلامحسین رئوفی-نگارش علی رئوفی ازانتشارات دارالتفسیرقم چاپ 1391. مردم این منطقه که جمعیت آن به حدود ۳۰ هزار نفر میرسد، تماماً شیعه و عمده فعالیت آنها در بخش کشاورزی و باغداری است.هشت بندی شهر آرزوها نام گرفتهاست.
با اینکه شهرهشتبندی مرکز بخش توکهور است اما بدلیل حاصلخیزی خاک و پیشرفت منطقه بعد از مهاجرت مردم به این منطقه و تاسیس هشتبندی در گفتار عامیانه مردم استان و گاهی حتی در اخبار رسمی نام کل منطقه و بخش به نام هشتبندی گفته می شود./.